Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Alfa Romeo като цяло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И на мен ми хареса. Идейно е.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Just a Cool!
      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Да забия и аз още един пирон за 156 , когато мислех какво ще е следващата ми кола, минах през А4, после голф 4, и накрая след като я видях при един приятел си казах това ще е следващата ми кола, и след 2-3 месеца отидох до Германия и си я купих, дизайн отвън, отвътре убиец, върви много, харчи също, но ако сега не си направя кефа няма кога, грам колебание не съм имал, да карам Ауди 80 с газ вече 6 год. евтино е, здраво е, но алфата е друго нещо, за сега ще карам една евтина и една много красива кола
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders
          Да забия и аз още един пирон за 156 , когато мислех какво ще е следващата ми кола, минах през А4, после голф 4, и накрая след като я видях при един приятел си казах това ще е следващата ми кола, и след 2-3 месеца отидох до Германия и си я купих, дизайн отвън, отвътре убиец, върви много, харчи също, но ако сега не си направя кефа няма кога, грам колебание не съм имал, да карам Ауди 80 с газ вече 6 год. евтино е, здраво е, но алфата е друго нещо, за сега ще карам една евтина и една много красива кола
          мдаа твоят екземпляр определено е много лачен и отвън и отвътре.....

П.С. Ауди 80 за времето си беше хубав автомобил, брат имаше такова и мен си ме кефеше отвсякъде
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от zabolokor
            Малко късно се включвам в темата,но мисля,че мога да бъда полезен. Повече от 7 години карам Голф 2 1.6 карбуратор.Съвсем наскоро,най-накрая,след огледани N-брой Алфи 156(със всякакви двигатели) си взех 156 1.8 бензин.Двете коли са съвсем различен тип.
            Голфа е стар,но златен,както се казва.Железен.Изглежда като дялан с теслата,няма грам екстра,вози по-зле от каруца.От друга стана-гори малко и виждаш сервиз веднъж на високосна година.А като го видиш си спокоен-супер евтинийка.Дупки,мубки(както казваме в Пловдив)-нищо не признава.Въртиш геврека и не ти пука.
            Алфа 156 е друга порода.Красавица.Дизайнерите са изпипали всичко до последния детайл.Уникално удоволствие!И на всичкото отгоре,като натиснеш газта-върви.Добре върви.Както знаем обаче,красотата изисква жертви.Гори много и май ще ми се налага по-често да посещавам сервиза.А там ще се "киха" здраво.Успокоението е,че всички сходни на 156-цата коли,също имат скъпа поддръжка.Даже по-скъпа(имам в предвид Пасати,А4,Хонди и т.н.).
            Така че ти предлагам следното решение-запази си Голфа да си ходиш на вилата и за риба.И си вземи Красавицата,за да изпиташ удоволствие,което нито един модел Голф не може да ти даде.
            Евала майна.
            Alfa 147 1,9JTD '02, 4 doors
            Martial Arts - Aikido

Comment

Working...
            X